(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim sifatini oshirishning zamonaviy yo‘nalishlari, davlat taʼlim standartlari, kompetensiyaga asoslangan yondashuv va taʼlim jarayonining baholash mezonlari haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, bolalar rivojlanishini kuzatish, pedagogik monitoring, raqamli texnologiyalarni joriy etish hamda ota-ona hamkorligining o‘rni yoritilgan. Maqola zamonaviy taʼlim talablariga mos ravishda maktabgacha taʼlim tizimida sifatni taʼminlashning ilmiy-amaliy asoslarini ochib beradi.