(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada musiqaning inson ruhiyatiga ta’siri va stress hamda ruhiy zo`riqishni kamaytirishdagi psixologik ahamiyati, musiqa terapiyasining tinchlantiruvchi va emotsional muvozanatni tiklovchi xususiyatlari qanday tahlil qilinganligi, shuningdek musiqaning ta’lim jarayonida o’quvchilarning ruhiy holatini barqarorlashtirishdagi o’rni xususida so’z yuritiladi.