(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim tizimida zamonaviy pedagogik texnologiyalar va raqamli vositalarning qo’llanilishi, bolalar rivojlanishiga ta’siri hamda O’zbekiston maktabgacha ta’lim muassasalarida raqamli transformatsiya jarayonining joriy holati tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari shuni ko’rsatdiki, innovatsion texnologiyalarning pedagogik tamoyillarga asoslangan qo’llanilishi bolalarning kognitiv, ijtimoiy va ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishda muhim rol o’ynaydi. Xalqaro tajriba tahlili asosida milliy ta’lim tizimi uchun amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.