(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada ijodkorlikning psixologik va pedagogik jihatlari tahlil etiladi. Ijodkorlik inson tafakkurining eng yuqori darajasi sifatida o‘rganilib, uning shakllanishida motivatsiya, tafakkur, tasavvur va emotsional holatlarning o‘rni yoritilgan. Shuningdek, ta’lim jarayonida ijodkorlikni rivojlantirishga xizmat qiluvchi pedagogik usullar va innovatsion texnologiyalarning ahamiyati ko‘rsatib o‘tilgan. Maqola natijalari ijodiy fikrlashni qo‘llab-quvvatlovchi muhit yaratish, o‘quvchilarning individual imkoniyatlarini ochish va ularni ijodkorlik faoliyatiga yo‘naltirishda amaliy ahamiyat kasb etadi.