(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga iqtisodiy tabiya berishda innovatsin texnologiyalardan foydalanishning nazariy asoslari, innovatsion texnologiyalarni maktabgacha ta’limga olib kirish avfzalliklari va bolalarga iqtisodiy tabiya berishda innovatsion metodlarning tahlili yoritilgan.