(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyalanuvchilarini ijtimoiy hayotga tayyorlash, ularni o‘z o‘rnini topishga bo‘lgan dastlabki ko‘nikmalarni shakllantirish, ijtimoiylashtirish borasida olib borilayotgan ishlar ko‘rib chiqilgan.