(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni tarbiyalash jarayonida tarbiyachining ijtimoiy roli, uning pedagogik faoliyatdagi o‘rni, shaxsiy fazilatlari va bolalarga ko‘rsatadigan ta’siri haqida so‘z yuritiladi.