(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada ingliz va o‘zbek tillarida so‘z yasalishining o‘ziga xos xususiyatlari haqida fikr yuritilgan, shuningdek, har ikki tilga oid so‘zlarning yasalishi jarayonidagi lingvistik muammolar tahlilga tortilib, amaliy yechim taklif etilgan