(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada chet tilini o‘qitish jarayonida og‘zaki nutq ko‘nikmalarini samarali rivojlantirishda fanlararo aloqadorlik texnologiyasining ilmiy-nazariy asoslari, didaktik imkoniyatlari hamda amaliy mexanizmlari tahlil qilinadi. Fanlararo integratsiya til o‘rganishni real kasbiy va akademik kontekstlar bilan bog‘lash orqali talabalarning kommunikativ faolligini oshirish, tanqidiy fikrlashini rivojlantirish va nutqiy kompetensiyasini mustahkamlashga xizmat qilishi ilmiy jihatdan asoslab beriladi