(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada chet tillarni o’qitish sohasidagi zamonaviy innovatsion yondashuvlar tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari shuni ko’rsatadiki, innovatsion texnologiyalarning integratsiyasi talabalarning kommunikativ kompetensiyasini oshirish, motivatsiyani kuchaytirish va mustaqil o’rganish ko’nikmalarini rivojlantirishda muhim rol o’ynaydi