(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Maqolada raqamli jamiyat sharoitida falsafiy fanlarni o‘rganish va tadqiq etishdagi yangi imkoniyatlar tahlil qilingan. Raqamli ta’lim muhiti, elektron platformalar va sun’iy intellektning falsafiy bilim rivojiga ta’siri ochib berilgan. Shuningdek, raqamli jamiyat tomonidan falsafa oldiga qo‘yilayotgan yangi muammolar va fanlararo integratsiya masalalari ilmiy-nazariy jihatdan yoritilgan.