(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqola virtualistikaning axloqiy jihatlarini ochib bergan. Axborotlashgan jamiyatda yoshlarda virtual madaniyat uning ijtimoiy hayotga ta’siri toʻgʻrisida ilmiy ma’lumot berilgan. Ijtimoiy hayotni bugungi kurinishlari ya’ni virtual jamiyat, virtual realliklar ularning bugungi kun ijtimoiy jarayonlarga ta’siri masalasi keng bayon etilgan.