(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ушбу мақола виртуал ахлоқ тушунчасини маъноси ёритилган. Ахборотлашган жамиятда виртуал оламнинг ахлоқга таъсири тўғрисида илмий маълумот берилган. Виртуал маконда ахлоқий тафаккур тушунчасининг тарихий тараққиёти ёритиб берилган.