(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy jamiyat taraqqiyoti jarayonida inson ongida kechayotgan transformatsiya jarayonlari hamda ularning ma’naviy qadriyatlarga ko‘rsatayotgan ta’siri ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilingan. Globallashuv, raqamlashuv va axborotlashgan jamiyat sharoitida inson tafakkuri, dunyoqarashi va qadriyatlar tizimida yuzaga kelayotgan o‘zgarishlar ochib berilgan. Shuningdek, ma’naviy qadriyatlarni asrash, inson ongida mafkuraviy immunitetni shakllantirishning dolzarbligi asoslab berilgan.