(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada Mahalla fuqarolik instituti va uning faoliyatiga doir falsafiy-nazariy fikr mulohazalar bayon qilingan. Shuningdek mahalla to‘g‘risida olimlarning qarashlari muallif tomonidan tahlil qilingan. Tarixiy taraqqiyot davomida mahalla rivoji masalasi tahlil etilgan.