(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada jamiyatimizda uchraydigan salbiy illatlardan biri ayollarga nisbatan bo‘ladigan turli tazyiqlar va zo‘ravonlik holatlari haqida bayon qilinadi. Zo‘ravonlikka uchragan xotin-qizlarga davlatimiz tomonidan ko‘rsatiladigan qonuniy va ijtimoiy ko‘maklar ham batafsil ko‘rib chiqilgan