(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada globalizatsiya jarayonida mediamadaniyatning shakllanishi, uning jamiyatdagi kommunikativ, axloqiy va estetik ahamiyati tahlil qilinadi. Mediamadaniyat fenomeni ijtimoiy ong, axborot texnologiyalari va global axborot oqimlari bilan o‘zaro aloqador holda ko‘rib chiqilib, yoshlar ongida media ta’sirining falsafiy jihatlari yoritiladi.