(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Maqolada autizm muammosinining O‘zbekistonda psixologik o‘rganilishining amaliy jihatlari keltiriladi. Ushbu ilmiy muammo bo‘yicha o‘tkazilgan eksperimental tadqiqotlar natijalari beriladi. Muammo yechimlarining psixologik xususiyatlari qisqacha tahlil etiladi. Autizm sindromining genetik xususiyatlari tasvirlangan, hamda sindromning klinik belgilari, diagnostika mezonlari va tashxis xususiyatlari keltirilgan.