(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
ushbu ilmiy maqolada O‘zbekistonda ma’rifatli jamiyatni barpo etishda mamlakat aholisining tibbiy savodxonlikni rivojlantirishning Aqlli tibbiyot, Raqamli tibbiyot, Aqlli va raqamli innovatsion tibbiyot kabi innovatsion modellarini yaratishning ijtimoiy-falsafiy masalalari haqida qiziqarli fikrlar bildirilgan