(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada umumiy o‘rta ta’lim tizimida SMART texnologiyalarini qo‘llashning nazariy-pedagogik asoslari hamda SMART texnologiyalar tushunchasi, ularning zamonaviy ta’lim jarayonidagi o‘rni va ahamiyati pedagogik nazariyalar nuqtayi nazaridan yoritilgan.