(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida o‘quvchilarda shaxsiy qadriyatlarni shakllantirishda maktab va oila o‘rtasidagi hamkorlikning pedagogik, psixologik va metodik jihatlari ilmiy asosda tahlil qilingan. Shaxsiy qadriyatlar tushunchasining mazmun-mohiyati ochib berilgan, hamkorlikni rivojlantirish shakl va metodlari tizimlashtirilgan.