(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada tadqiqot jarayonlarida olingan natijalarni o‘qitish jarayonida raqamli texnologiyalar orqali taqdim etishning samaradorligi yoritilgan. Tadqiqotlar natijasida raqamli platformalardan foydalanish talabalarga zamonaviy ilmiy yangiliklarni tezkor va sifatli o‘zlashtirish imkonini berishi isbotlangan. Elektron platformaning yangiliklar bo‘limi orqali fanga oid so‘nggi ma’lumotlarni bir joyda jamlangan holda olish imkoniyati vaqtni tejashga xizmat qiladi. Elektron platform muayyan fan doirasidagi keng qamrovli ilmiy manbalar taqdim etilishi ta’lim jarayonining samaradorligini oshiradi.