(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada sog‘lom turmush tarzining shaxs estetik va axloqiy kamolotiga ta’siri ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilinadi. Sog‘lom hayot tarzi orqali insonning tashqi qiyofasi, ichki madaniyati, axloqiy mas’uliyati va ijtimoiy xulq-atvori shakllanishi ko‘rsatilib, uning ijtimoiy va tarbiyaviy ahamiyati ochib beriladi. Shuningdek, sog‘lom turmush tarzini shakllantirishning ilmiy va amaliy yo‘llari tavsiflanadi.