(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada taʼlim jarayonida axborot texnologiyalari imkoniyatlaridan foydalanishning samarali jihatlari yoritilgan. O‘quvchilarga talab doirasida ma’lim va bilimlarni yetkazib berishda, fan-texnika yutuqlaridan unumli foydalanish zarur.