(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada yoshlar o‘rtasida sog‘lom turmush tarzi va sport madaniyatini rivojlantirishda zamonaviy raqamli texnologiyalarning integrativ modellari tahlil qilinadi. Maqolada raqamli platformalar, mobil ilovalar va virtual texnologiyalarining yoshlarning jismoniy faoliyati va soglom turmush tarzini mustahkamlashdagi o‘rnini ko‘rsatadi. Empirik ma’lumotlar asosida raqamli integrativ yondashuvning samaradorligi va uning amaliy tatbiqi imkoniyatlari taqdim etilgan.