(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada talaba shaxsini har tomonlama kamolga yetkazishda faoliyatni to‘g‘ri tashkil etishning pedagogik ahamiyati yoritiladi. Ta’lim jarayonida faoliyatning maqsadga yo‘naltirilgan, tizimli va samarali tashkil etilishi talabaning intellektual, ma’naviy-axloqiy hamda kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishga xizmat qilishi ilmiy asosda tahlil qilinadi.