(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada sportchilarda g‘alabaga bo‘lgan motivatsiyani shakllantirishning psixologik mexanizmlari tahlil qilinadi. Motivatsiya sport yutuqlarining asosi sifatida ishonch, diqqat va ijtimoiy qo‘llab-quvvatlash kabi omillar bilan bog‘liqligi yoritilgan. Shuningdek, psixologik barqarorlikning sport ko‘nikmalarini optimallashtirishdagi ahamiyati ilmiy asoslangan.