(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim bosqichida o‘quvchilarga iqtisodiy tarbiya berishda maktab va oila hamkorligining ahamiyati, mazmuni hamda samarali tashkil etish yo‘llari tahlil qilinadi. Shuningdek, kichik yoshdagi o‘quvchilarda iqtisodiy ong, tejamkorlik, mehnatsevarlik va moliyaviy savodxonlikni shakllantirishning pedagogik shart-sharoitlari yoritilgan.