(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Maqola umumiy o‘rta ta’lim maktablarida tarbiyaviy ishlarni rejalashtirishda tizimli yondashuvning metodologik asoslarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqotda nazariy tahlil, so‘rovnoma, kuzatuv va eksperimental ish metodlari integratsiyalashgan holda qo‘llanildi.