(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada raqamli jamiyat sharoitida veterinariya ta’limida raqamli va gumanitar kompetensiyalarni integratsiyalash masalalari ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilingan. Fanlararo integratsiya asosida veterinariya mutaxassislarini tayyorlashda psixologiya, pedagogika, bioetika hamda raqamli texnologiyalarning o‘zaro uyg‘unlashuvi yoritib berilgan. Integratsiyalashgan yondashuvning kasbiy kompetensiyalarni shakllantirishdagi ahamiyati asoslab berilgan.