(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada interaktiv metodlar, trening mashqlari va pedagogik muloqot orqali talabalarning nutqiy faolligi, mustaqil fikrlashi va kasbiy kompetensiyasini rivojlantirish masalalari yoritilgan.