(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Мазкур маколада таьлим тизимида жисмоний маданият таьлимнинг урни ва ахамияти юзасидан маьлумотлар берилган. Шунингдек жисмоний маданият таьлиминиг умумий урта мактабларда укитилишини такомиллаштиришда хорижий тажрибалардан фойдаланиш, фан дастурларини миллий ва уммуминсоний кадриятларга асосланган материаллар билан такомиллаштириш юзасидан таклифлар берилган