(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Qadriyatlar buyuk g‘oyalarni amalga oshirishda ilhomlantiruvchi qudratli kuch ekanligi tarixiy manbalarda isbotlangan.Jismoniy madaniyat jarayonlari, milliy va umuminsoniy qadriyatlarga nihoyatda boy: “Olimp o‘yinlari”, “Osiyo o‘yinlari”, “Islom birdamlik o‘yinlari”, “Sport”, “Badan tarbiya”, “Marafon yugurish”, “Olimpiya cho‘qqilari”, “Bunyodkor stadioni”, “Olimpiya shaharchasi”, “Prezident olimpiyadasi” va boshqalarning umum-tarixiy, milliy va umum-insoniy qadriyatlar bilan uyg‘unlashuvi jamiyatimizni mukammal bo‘lishida katta ahamiyatga ega.