(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqola oʻquvchilarning jismoniy rivojlanishi va jismoniy tayyorgarlik darajasini ilmiy usullar asosida aniqlash hamda oʻquvchilarni jismoniy tayyorgarligi va jismoniy rivojlanishini mustahkamlash uchun boshqaruv qarorlari qabul qilish boʻyicha metodik tavsiyalar berigan.