(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Maqolada badminton sport turining qadimiy ildizlaridan zamonaviy global sportga aylanishigacha boʻlgan tarixiy yoʻl, rivojlanish bosqichlari, xalqaro miqyosda rasmiylashuvi va Oʻzbekistondagi holati chuqur tahlil qilinadi. Tadqiqotda sportning nafaqat texnika va taktika masalalari, balki ijtimoiy-maʼnaviy ahamiyati ham yoritilgan.