(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
O‘quv – ta’lim zamirida kurashchiga zarur bo‘lgan jismoniy, texnik va taktik, axloqiy-irodaviy sifatlarni takomillashtirish jarayoni yotadi. Mashg‘ulotning oldiga qo‘ygan vazifasiga binoan murabbiy mashg‘ulotning har bir qismiga alohida-alohida mashqlar tanlaydi, qaysiki berilgan mashqlar o‘rganayotgan materialni yaxshi o‘zlashtirishga qaratilmog‘i lozim.