(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Hozirgi paytda murabbiy shaxsiga birlamchi e’tibor qaratilishi lozim, chunki murabbiy sportchini tayyorlashda asosiy shaxsdir. Biz ushbu maqolada murabbiy - o‘qituvchi tomonidan professional majburiyatlarini bajarishi haqida ma’lumot berib o‘tamiz. Bundan tashqari, ushbu maqolada murabbiy yetarli tajriba va bilimga ega bo‘lishining tamoyillarini izohlashga ham e’tibor qaratilgan.