MAKTABGACHA TA’LIMDA YUZ BERAYOTGAN PEDAGOGIK ISLOHOTLAR (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston maktabgacha ta’lim tizimida amalga oshirilayotgan pedagogik islohotlar tahlil qilinadi. Mavzuda Prezident qarorlari va normativ-huquqiy hujjatlar asosida sohada amalga oshirilayotgan tub o‘zgarishlar, innovatsion metodlar, tarbiyachilarning kasbiy salohiyati va bolalarning ijtimoiy-emotsional rivojlanishiga qaratilgan chora-tadbirlar yoritiladi. Tadqiqot natijalari maktabgacha ta’lim sifatini oshirish va pedagogik jarayonlarni modernizatsiya qilishdagi amaliy muhim yo‘nalishlarni ko‘rsatadi.