MAKTABGACHA TA’LIMDA SIFAT VA SAMARADORLIKNI OSHIRISH USULLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida maktabgacha ta’lim tizimini takomillashtirish, ta’lim sifati va samaradorligini oshirish, innovatsion metodlarni joriy etish hamda xalqaro tajriba asosida rivojlantirish masalalari chuqur tahlil qilinadi. Mavzuda sifat va samaradorlik tushunchalari, ularning pedagogik jarayondagi o‘rni, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari keng yoritilgan. Shuningdek, maktabgacha ta’lim tizimining rivojlanish istiqbollari, davlat siyosatining ustuvor yo‘nalishlari va zamonaviy raqamli texnologiyalarni joriy etish bo‘yicha ilmiy tavsiyalar berilgan.