MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA RITMIKA VA XOREOGRAFIYA MASHG‘ULOTLARI VA UNDAGI MUAMMOLAR (KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ritmika va xoreografiya mashg‘ulotlarining ahamiyati va samaradorligini oshirish yo‘llari tahlil qilindi. Shuningdek, mashg‘ulotlarni tashkil etishdagi muammolar va amaliy tavsiyalar taqdim etilgan.