MAKTABGACHA TA’LIMDA BOLALARDA ERTAKLAR ORQALI IJOBIY FAZILATLARNI SHAKLLANTIRSHDA MUSIQA RAHBARINING ROLI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada ertaklar orqali boshlang’ich sinf o’quvchilarini  ijobiy fazilatlarni shakllantirshda o’qituvchining roli hamda bolalar tarbiyasida va uning ongi shakllanishida ertaklarining o’rni, muhimlik darajasi,ertaklarni yoshga bog’liqligi hamda ertaklarni turli ko’rinishdagi ta’sirlari bolaning xulq-atvorini salbiylikdan ijobiylikka o’girishi va bolani hayotga tayyorlashdagi eng aosiy vosita sifatida belgilanishi. Ertak orqali bolalarni Vatanga bo’lgan muhabbat tuyg’usini o’stirish haqida so’z yuritiladi.