MAKTABGACHA TA'LIMDA SANAT, MUSIQA VA IJODIY FAOLIYAT ORQALI BOLALARNI ESTETIK TARBIYALASH (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta'limda bolalarning ijodiy qobilyatlarini namoyon etishda ularga musiqa, sanat orqali talim tarbiya berish ijodiy qobilyatlarni yuksaltirishda ma'naviy yondashuv , estetik va ma'naviy uyg'unlikning bolaga tasiri haqida ma'lumot keldirilgan.