MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING OʻRNI (KONFERENSIYA, 2025)
Maqola maktabgacha taʼlimda innovatsion pedagogik texnologiyalar va raqamli transformatsiyaning ahamiyatini o‘rganishga bag‘ishlangan. Unda pedagoglarning raqamli vositalardan foydalanishi, o‘quv jarayonini samarali tashkil etish, bolalarning kreativ va kognitiv rivojlanishini qo‘llab-quvvatlashda innovatsion yondashuvlar tahlil qilinadi. Shu bilan birga, raqamli transformatsiya jarayonida maktabgacha taʼlim muassasalarida yangi pedagogik texnologiyalarni joriy etishning imkoniyatlari va qiyinchiliklari ko‘rib chiqiladi.