ZAMONAVIY TA ‘LIM TIZIMIDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING O’RNI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida pedagogik texnologiyalarning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Maqolada pedagogik texnologiyalarning mohiyati, turlari, nazariy asoslari va ularni o‘qitish jarayonida qo‘llashning samaradorligi tahlil qilingan. Shuningdek, interfaol metodlar, muammoli o‘qitish, modulli o‘qitish va axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining o‘quvchilarda ijodiy, tanqidiy va mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini shakllantirishdagi roli ko‘rsatib o‘tilgan. Maqola zamonaviy darslarni samarali tashkil etish va o‘qituvchining kasbiy malakasini oshirish bo‘yicha metodik tavsiyalarni ham o‘z ichiga oladi.