BOLALAR PSIXIK RIVOJLANISHINING ASOSIY QONUNYATLARI VA OMILLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada bolaning psixik rivojlanishi va bola psixik rivojlanishdagi  asosiy qonuniyatlar va biologik omillar keltirilgan bo’lib, bu omillar yuzasidan olimlarning o’tkazgan tajribalari va tadqiqot nazariyalari keltirilgan.