BOLALARNING EMOTSIONAL INTELLEKTINI RIVOJLANTIRISHDА MOBIL ILOVALAR VA ONLAYN DASTURLARDAN FOYDALANISH (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada bolalar emotsional intellektini (EI) shakllantirish va rivojlantirish jarayonida mobil ilovalar hamda onlayn dasturlardan foydalanishning afzalliklari, imkoniyatlari va pedagogik ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, zamonaviy ta’lim jarayonida raqamli texnologiyalar asosida bolalarning emotsional savodxonligini oshirishning samarali yo‘llari tahlil etiladi.