MAKTABGACHA TA’LIMDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR VA RAQAMLI TRANSFORMATSIYA (KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada maktabgacha ta'lim tizimida innovatsion pedagogik texnologiyalar va raqamli transformatsiya jarayonlarining nazariy-amaliy asoslari tahlil qilinadi. Zamonaviy pedagogik yondashuvlar, raqamli vositalarning ta'limiy potentsiali va ularni maktabgacha ta'lim jarayoniga samarali integratsiyalash yo'llari o'rganiladi. Maqola bolalarning har tomonlama rivojlanishini ta'minlash, pedagoglar va ota-onalarning raqamli kompetensiyalarini shakllantirish hamda innovatsion texnologiyalardan maqsadga muvofiq foydalanish metodologiyasini taqdim etadi.