MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING RIVOJLANISHI VA TAʼLIM-TARBIYASI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning har tomonlama rivojlanishi, taʼlim-tarbiya jarayonining mazmuni, metodlari va zamonaviy yondashuvlari yoritilgan. Maktabgacha taʼlim tashkilotlarida bolalarning psixologik, jismoniy, nutqiy hamda ijtimoiy-emotsional rivojlanishini qo‘llab-quvvatlashda pedagogning o‘rni va kompetensiyalari tahlil qilingan. Shuningdek, innovatsion pedagogik texnologiyalar asosida bolalarning erta rivojlanishini taʼminlash imkoniyatlari ochib berilgan.