MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA “SOFT SKILLS” — YUMSHOQ KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH TEXNOLOGIYALARI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda “soft skills” — yumshoq ko‘nikmalarni shakllantirishning dolzarbligi, ularning turlari hamda zamonaviy pedagogik texnologiyalar asosida rivojlantirish usullari yoritilgan. Tadqiqotda kommunikativ, ijtimoiy-emotsional, muammoli fikrlash va jamoada ishlash kabi ko‘nikmalarni erta yoshdan shakllantirishning ahamiyati tahlil qilinadi.