MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA QURISH–YASASH FAOLIYATLARI ASOSIDA KASBIY KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida qurish–yasash (konstruktiv) faoliyatlarining mazmuni, ularning bolalar rivojlanishidagi o‘rni hamda ushbu faoliyatlar orqali maktabgacha yoshdagi bolalarda dastlabki kasbiy ko‘nikmalarni shakllantirishning samarali metodlari yoritilgan. Tadqiqotda qurish–yasash jarayonining intellektual, ijodiy, texnik va ijtimoiy ko‘nikmalarni shakllantirishdagi ahamiyati, pedagogning roli va zamonaviy texnologiyalar qo‘llanilishi ilmiy asosda tahlil qilingan.